ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19 - ΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΡΩΤΑ

COVID 19 - Μήνυμα προς τους καλεσμένους μαςΖεστά χαιρετισμούς από τα Studios Labyrinth,

Στο σημερινό κλίμα αβεβαιότητας που περιβάλλει τα ταξίδια, θέλω να αφιερώσω το χρόνο να σας γράψω για λογαριασμό όλων σε Labyrinth Studios για να σας διαβεβαιώσω ότι η ευημερία και η ασφάλεια των φιλοξενουμένων μας και της Κατερίνας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας τώρα και πάντα .

Το Labyrinth Studios παρακολουθεί στενά την παγκόσμια κατάσταση και λαμβάνει ενεργά μέτρα για την άμβλυνση του αντίκτυπου και της εξάπλωσης του COVID-19, αλλιώς γνωστού ως νέου Coronavirus. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση που έχουν επενδύσει τα Studios Labyrinth από όλους τους επισκέπτες και δουλεύουμε μαζί για να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σχετικά με τις επερχόμενες παραμονές και εκδηλώσεις.

Στο πνεύμα της διαφάνειας, θέλω να συνοψίσω ορισμένα από τα μέτρα που εφαρμόζουμε στην ιδιοκτησία Labyrinth Studios.

Προστασία των επισκεπτών

Το Labyrinth Studios συνεχίζει να συνεργάζεται με τοπικές αρχές υγείας.

Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ότι οι πελάτες μας αισθάνονται ασφαλείς και ασφαλείς στην ιδιοκτησία μας. Για να διασφαλιστεί αυτό, οι αξιόπιστοι εμπειρογνώμονες του κλάδου μας έχουν συμβουλεύσει τις ακόλουθες αλλαγές στα ήδη αυστηρά προγράμματα καθαρισμού:

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, καθώς και ο χώρος του σπιτιού, καθαρίζονται τακτικά και προσεκτικά σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές υψηλής ευκρίνειας, όπως λαβές θυρών κ.λπ. [PROPERTY_NAME]

Κάντε κράτηση με σιγουριά

Δεδομένων των εξαιρετικών περιστάσεων που αντιμετωπίζουμε σήμερα, προσφέρουμε επιπλέον ευελιξία και υποστήριξη για όλες τις νέες κρατήσεις που γίνονται απευθείας μέσω του www.labyrinth-studios.gr, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020. Περιλαμβάνει:

Ελεύθερη αλλαγή ημερομηνίας και αλλαγή προορισμού έως 48 ώρες πριν την άφιξη για διαμονή την 31η Οκτωβρίου 2020 ή πριν από την ημερομηνία αυτή, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα

Εάν θέλετε να κάνετε ή να προσαρμόσετε μια κράτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

+306942692186
info@labyrinth-studios.gr

τις καλύτερες ευχές

Φώτη και Κατερίνα