Τοποθεσία

  • dsc_0037.JPG

Πώς να φτάσετε σε μας!

Διαδρομή από (Ι. Δασκαλογιάννης) Αεροδρόμιο Χανίων σε Λαβύρινθος Studios, Πλακιάς
Λαμβάνοντας τον αυτοκινητόδρομο προς το Ρέθυμνο (55χλμ). Ερχόμενοι στο Ρέθυμνο περνώντας από τον 1ο κόμβο Ατσιπόπουλο. Στη 2η διασταύρωση γιά Σπήλι. Στρίβοντας προς τη δεξιά κατεύθυνση Σπήλι-Πλακιάς. Μετά από περίπου 20 χιλιόμετρα (πριν φτάσετε στο Σπήλι) στρίψτε δεξιά στον Πλακιά, περνώντας από το χωριό Κοξαρέ, διασχίζοντας το φαράγγι του Κουρταλιώτη. Φτάνοντας στο χωριό Ασωμάτος πηγαίνετε προς τα κάτω προς τον Πλακιά. Μετά από περίπου 2 χιλιόμετρα, φτάνοντας στο χωριό Λευκόγεια. Ακολουθώντας τον δρόμο που περνά από ένα βενζινάδικο (AEGEAN). Μετά από αυτό και περίπου 300 μέτρα στα δεξιά σας, περνώντας από τη διασταύρωση Damnoni, είναι το Labyrinth Studios (λεπτό μπαμπού φράχτη), απέναντι από ένα κατάστημα εργαλείων κηπουρικής κλπ.Οδηγίες από τη Σούδα, το Λιμάνι των Χανίων στα στούντιο Labyrinth, ΠλακιάςΛαμβάνοντας το δρόμο από το λιμάνι της Σούδας προς τον αυτοκινητόδρομο (3 χιλιόμετρα περίπου). Συνεχίζοντας στο Ρέθυμνο περνώντας από τον 1ο κόμβο Ατσιπόπουλο. Στον 2ο κόμβο Σπήλι. Στροφή προς Σπήλι-Πλακιάς. Μετά από περίπου 20 χιλιόμετρα (πριν φτάσετε στο Σπήλι) στρίψτε δεξιά στον Πλακιά, περνώντας από το χωριό Κοξαρέ, διασχίζοντας το φαράγγι του Κουρταλιώτη. Φτάνοντας στο Asomatos villagego φτάνουμε προς τα κάτω προς τον Πλακιά. Μετά από περίπου 2 χιλιόμετρα, φτάνοντας στο χωριό Λευκόγεια. Ακολουθώντας το δρόμο που περνάει από ένα βενζινάδικο (ΑΙΓΑΙΟ). Μετά από αυτό και περίπου 300 μέτρα στα δεξιά σας, περνώντας από τη διασταύρωση Damnoni, είναι το Labyrinth Studios (λεπτό μπαμπού φράχτη), απέναντι από ένα κατάστημα εργαλείων κηπουρικής κλπ.Οδηγίες για το πώς θα έρθετε στο Labyrinth Studios από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου (Ν. Καζαντζάκης)
Στον Πλακιά (Labyrinth Studios) περ. 120 χιλιόμετρα
Λαμβάνοντας τον αυτοκινητόδρομο Δυτικά προς το Ρέθυμνο (85 χιλιόμετρα) περίπου. 1h20 λεπτά. Στρίβοντας δεξιά στη δεύτερη διασταύρωση SPILI και κάτω από τη γέφυρα πηγαίνετε αριστερά προς Σπήλι-Πλακιάς. Μετά από περίπου 20 χιλιόμετρα (πριν φτάσετε στο Σπήλι) στρίψτε δεξιά στον Πλακιά, περνώντας από το χωριό Κοξαρέ, διασχίζοντας το φαράγγι του Κουρταλιώτη. Φτάνοντας στο χωριό Ασωμάτος πηγαίνετε προς τα κάτω προς τον Πλακιά. Μετά από περίπου 2 χιλιόμετρα φτάνουμε στο χωριό Λευκόγεια. Ακολουθώντας τον δρόμο που περνά από ένα βενζινάδικο (AEGEAN). Μετά από αυτό και περίπου 300 μέτρα στα δεξιά σας, περνώντας από τη διασταύρωση Damnoni, είναι το Labyrinth Studios (λεπτό μπαμπού φράχτη), απέναντι από ένα κατάστημα εργαλείων κηπουρικής κλπ.Οδηγίες για το πώς να έρθετε στο Labyrinth Studios από το λιμάνι του Ηρακλείου στον Πλακιά (Labyrinth Studios) περίπου. 120 χιλιόμετραΚαθώς βγαίνετε από την κύρια πύλη του λιμανιού, στρίβετε δεξιά.Κατά τη διαδρομή ευθεία, πρέπει να πάτε στο Giofiro Junction. Περνάτε από το βενετσιάνικο λιμάνι, από εκεί, οδηγώντας πάντα στον παραλιακό δρόμο, μετά από περίπου 3 χιλιόμετρα, βλέπετε στο δεξιό σας στάδιο Pankritio, απ 'ευθείας από εκεί το Giofiro Junction. Περνώντας τα φανάρια και κάτω από τη γέφυρα, μετά από περίπου 300 μέτρα στα δεξιά σας (πριν πάτε κάτω από μια γέφυρα) θα βρείτε τη διασταύρωση με τον αυτοκινητόδρομο προς Ρέθυμνο. Λαμβάνοντας τον αυτοκινητόδρομο Δυτικά προς το Ρέθυμνο (85 χιλιόμετρα) περίπου. 1h20 λεπτά. Στρίβοντας δεξιά στη δεύτερη διασταύρωση SPILI και κάτω από τη γέφυρα πηγαίνετε αριστερά προς Σπήλι-Πλακιάς. Μετά από περίπου 20 χιλιόμετρα (πριν φτάσετε στο Σπήλι) στρίψτε δεξιά στον Πλακιά, περνώντας από το χωριό Κοξαρέ, διασχίζοντας το φαράγγι του Κουρταλιώτη. Φτάνοντας στο χωριό Ασωμάτος πηγαίνετε προς τα κάτω προς τον Πλακιά. Μετά από περίπου 2 χιλιόμετρα φτάνουμε στο χωριό Λευκόγεια. Ακολουθώντας τον δρόμο που περνά από ένα βενζινάδικο (AEGEAN). Μετά από αυτό και περίπου 300 μέτρα στα δεξιά σας, περνώντας από τη διασταύρωση Damnoni, είναι το Labyrinth Studios (λεπτό μπαμπού φράχτη), απέναντι από ένα κατάστημα εργαλείων κηπουρικής κλπ.Συντεταγμένες GPS35 10'57.69 "Ν24 24'49.13 "ΕΤα Labyrinth Studios είναι επίσης προσβάσιμα με ταξί ή δημόσιο λεωφορείοΚόμιστρο ταξί από αεροδρόμια Ηρακλείου / Χανίων, περ. € 150 
http://www.e-ktel.com/en/ypiresies/printable-timetables (Timetables/Ticket booking from Chania) https://www.ktelherlas.gr/en/%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-9 (Timetables/Ticket booking from Heraklion) https://www.bluestarferries.com/en/ (Ferries to and from Heraklion/Chania ports)